Zorg en welzijn

Mobiele Telefonie in de zorgsector

ONZE CHANNEL PARTNERS FUNCTIONEREN ALS SYSTEM INTEGRATOR OM DE SAMENWERKING, BEREIKBAARHEID EN WERKPROCESSEN VAN ORGANISATIES TE VERBETEREN: IN HET MKB, DE GROOT ZAKELIJKE MARKT EN IN HET BIJZONDER DE GEZONDHEIDSZORG. DE FOCUS LIGT DAARBIJ OP HET GEBRUIKSGEMAK VAN OPLOSSINGEN VOOR EINDGEBRUIKERS EN HET RENDEMENT VOOR DE ORGANISATIE.
Onze partners blijven ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan het gebruik en de doorontwikkeling. Ze hebben zelf alle expertise en technische oplossingen in huis voor bijvoorbeeld telefonie, zorgsystemen, netwerken en de beveiliging.

Oplossingen zijn beschikbaar voor de zorg, zowel de care als cure sectoren. Leg bij CapX uw use case voor en wij kunnen u adviseren bij welke channel partners uw behoeften het beste kunnen worden ingevuld.

De voordelen van kopen of private leasen?

Onze partners blijven ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan het gebruik en de doorontwikkeling.

KOOP OPTIE

Private LTE systeem
Aanschaffen
NEEM CONTACT OP
Zelf eigenaar van het systeem
Eigen apparatuur keuze
Afschrijving zelf bepalen
Meer informatie over het aanschaffen van jouw LTE systeem? neem dan contact met ons op!

LEASE / SERVICE

Private LTE systeem
Private leasen
NEEM CONTACT OP
OPEX i.p.v. CAPEX kosten
Flexibel uitbreiden
Inclusief service en onderhoud
Meer informatie over het aanschaffen van jouw LTE systeem? neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte, ontvang onze nieuwsbrief!

AANMELDEN
CapX Nederland is Value Added Distributeur (VAD) van Private Mobile Networks, zoals Private GSM en Private LTE netwerken, Multi-Access Edge Computing (MEC), cellular IoT en Neutral Host oplossingen.

Contact

CapX Nederland B.V.
Hoogstraat 24
3862 AL Nijkerk
T +31 (0)88 - 227 48 48
info@capxnederland.nl

Bedrijfsgegevens

Op aanvraag voor cliënten