Maritiem

Mobiele Telefonie in de maritieme sector

Onze channel partners opereren als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te optimaliseren, zowel in het mkb als de grootzakelijke markt, met specifieke focus op de maritieme sector. Onze prioriteit ligt bij het creëren van gebruiksvriendelijke oplossingen voor eindgebruikers en het verbeteren van het rendement voor de organisatie.
Na de implementatie van de initiële oplossing blijven onze partners betrokken en werken ze actief mee aan de verdere ontwikkeling. Ze beschikken over de volledige expertise en technische oplossingen voor private lte-netwerken, communicatiesystemen, netwerkinfrastructuur en beveiliging.

Onze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor de maritieme sector en behandelen diverse toepassingen binnen deze industrie. In deze sector werkt Capx Nederland samen met channel partner Alphatron Marine.

De voordelen van kopen of private leasen?

Onze partners blijven ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan het gebruik en de doorontwikkeling.

KOOP OPTIE

Private LTE systeem
Aanschaffen
NEEM CONTACT OP
Zelf eigenaar van het systeem
Eigen apparatuur keuze
Afschrijving zelf bepalen
Meer informatie over het aanschaffen van jouw LTE systeem? neem dan contact met ons op!

LEASE / SERVICE

Private LTE systeem
Private leasen
NEEM CONTACT OP
OPEX i.p.v. CAPEX kosten
Flexibel uitbreiden
Inclusief service en onderhoud
Meer informatie over het aanschaffen van jouw LTE systeem? neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte, ontvang onze nieuwsbrief!

AANMELDEN
CapX Nederland is Value Added Distributeur (VAD) van Private Mobile Networks, zoals Private GSM en Private LTE netwerken, Multi-Access Edge Computing (MEC), cellular IoT en Neutral Host oplossingen.

Contact

CapX Nederland B.V.
Hoogstraat 24
3862 AL Nijkerk
T +31 (0)88 - 227 48 48
info@capxnederland.nl

Bedrijfsgegevens

Op aanvraag voor cliënten