Capx Nederland introduceert: De Netwerkcode 20425 VOLTE SIM-kaart                                           

28 augustus 2023

In een wereld waar connectiviteit een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven is, introduceert Capx Nederland vol trots een innovatieve oplossing: de Netwerkcode 20425 VOLTE SIM-kaart. Met deze slimme aanpak tillen we communicatie en verbinding naar ongekende hoogtes en laten we zien hoe we op een frisse manier in contact staan met de wereld om ons heen. 

Wat maakt de Netwerkcode 20425 VOLTE SIM-kaart nu eigenlijk zo anders dan andere oplossingen? 

NEN2575 

De innovatieve 20425 VOLTE SIM-kaart transformeert onze manier van communiceren en verbinden, terwijl het ook voldoet aan de NEN2575-richtlijnen die specifiek gericht zijn op gebouwveiligheid. Door naadloos PLTE en publieke netwerkconnectiviteit te integreren, biedt deze SIM-kaart niet alleen robuuste en consistente service, maar waarborgt het ook dat de communicatie-infrastructuur voldoet aan de eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid. 

De functionaliteit van deze Roaming SIM-kaart op zowel PLTE als het publieke netwerk markeert een aanzienlijke vooruitgang.  

PLTE, ook wel bekend als Private LTE, levert een toegewijd netwerk met uitmuntende prestaties en betrouwbaarheid, terwijl het publieke netwerk wordt gebruikt als back-up in geval van nood. De simkaart zoekt automatisch het best beschikbare publieke netwerk op en schakelt over naar dit netwerk wanneer PLTE niet beschikbaar is. 

ROAMING AMBULANT PERSONEEL 

Deze unieke 20425 VOLTE SIM-kaart biedt ambulant personeel de flexibiliteit en betrouwbaarheid die ze nodig hebben bij het uitoefenen van hun taken binnen en buiten gebouwen. Wanneer ze zich binnen een gebouw bevinden waar een PLTE netwerk is, zal de SIM-kaart intelligent overschakelen naar het PLTE netwerk. Dit speciale netwerk staat garant voor hoge prestaties, lage latentie en consistente dekking, wat essentieel is voor vlotte communicatie, vooral in omgevingen waar traditionele mobiele netwerken soms tekortschieten. 

Zodra het ambulant personeel het gebouw verlaat, schakelt de SIM-kaart automatisch over naar het publieke netwerk. Dit biedt uitgebreide dekking buitenshuis, waarbij connectiviteit wordt gehandhaafd zonder dat de gebruiker zich zorgen hoeft te maken over handmatige aanpassingen of onderbrekingen in de service. Deze naadloze overgang tussen netwerken betekent dat ambulant personeel zich volledig kan concentreren op hun taken zonder onderbroken te worden door technische hindernissen. 

VOLTE 

De huidige whitelabel simkaarten kunnen op dit moment alleen werken met VOLTE als het toestel de netwerkcode 20425 vrijgeschakeld heeft, maar met de 20425 VOLTE SIM-kaart wordt deze beperking echter volledig weggenomen. De vrijgeschakelde netwerkcode die onderliggend gebruikt wordt stelt gebruikers in staat om met elk toestel dat VOLTE ondersteunt, te genieten van de voordelen van hoogwaardige spraakkwaliteit en naadloze gespreksoverdracht via het ultramoderne PLTE-netwerk. 

Deze ontwikkeling heeft een diepgaande impact op de manier waarop we communiceren, vooral in omgevingen waar betrouwbare spraakcommunicatie van essentieel belang is, zoals in de gezondheidszorg, openbare veiligheid of kritieke bedrijfsprocessen.  

Met VOLTE op PLTE kunnen gesprekken met uitzonderlijke helderheid en betrouwbaarheid worden gevoerd, zelfs in omstandigheden waar traditionele netwerken mogelijk te kort schieten. 

kortom, de 20425 VOLTE SIM-kaart markeert een belangrijke doorbraak!   Het verandert hoe PLTE werkt en maakt de gebruikerservaring nog beter. Hiermee wordt communicatie echt bevrijd van obstakels en ontstaat er een wereld vol heldere, betrouwbare en eindeloze gesprekken.

TERUG NAAR BERICHTENOVERZICHT

Blijf op de hoogte, ontvang onze nieuwsbrief!

AANMELDEN
CapX Nederland is Value Added Distributeur (VAD) van Private Mobile Networks, zoals Private GSM en Private LTE netwerken, Multi-Access Edge Computing (MEC), cellular IoT en Neutral Host oplossingen.

Contact

CapX Nederland B.V.
Hoogstraat 24
3862 AL Nijkerk
T +31 (0)88 - 227 48 48
info@capxnederland.nl

Bedrijfsgegevens

Op aanvraag voor cliënten