Partnership Axians en CapX toegevoegde waarde in groeimarkt private LTE                                                                                              

12 juli 2023

Jeffrey Timmers is al twaalf jaar actief in de private LTE-sector en werkt vanuit CapX al jaren nauw samen met Axians. Jeffrey speelt daarnaast met zijn bedrijf ICTimmers, een organisatie bestaande uit 10+ medewerkers, een belangrijke rol binnen CapX. Danny Hoogewerff is Lead Consultant Private Mobile Networks bij Axians. Ook hij beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de telecomsector. Hij is verantwoordelijk voor Private Mobile Networks binnen Axians, waaronder Private GSM, Private LTE en het toekomstige Private5G, en is o.a. ook nauw betrokken bij de leveranciers- en partner keuze binnen deze productgroep. Samen werken ze intensief samen in een partnership dat verder gaat dan de traditionele verhouding tussen aanbieder en klant, zo vertellen ze TBM.

Lees het hele artikel hier:

TERUG NAAR BERICHTENOVERZICHT

Blijf op de hoogte, ontvang onze nieuwsbrief!

AANMELDEN
CapX Nederland is Value Added Distributeur (VAD) van Private Mobile Networks, zoals Private GSM en Private LTE netwerken, Multi-Access Edge Computing (MEC), cellular IoT en Neutral Host oplossingen.

Contact

CapX Nederland B.V.
Hoogstraat 24
3862 AL Nijkerk
T +31 (0)88 - 227 48 48
info@capxnederland.nl

Bedrijfsgegevens

Op aanvraag voor cliënten