Selcom en CapX samen sterk in missie- en bedrijfskritische communicatie                                   

12 september 2022

Selcom, distributeur van missie- en bedrijf kritische communicatieoplossingen, maakt vanaf nu deel uit van de groep waar ook Value Added Distributeur (VAD) van Private Mobile Networks CapX deel van uitmaakt. Na het onverwacht overlijden van Selcom eigenaar Luciën de Groot eerder dit jaar waren zijn erfgenamen in contact gekomen met Paul van Gasselt van CapX, en er was direct een klik. Daarbij sluiten de portfolio’s van de twee organisaties naadloos op elkaar aan, zo blijkt.

Het zal je maar gebeuren, dat je hardwer- kende vader onverwacht overlijdt en iedereen jouw kant uitkijkt. Je bent immers de wettige erfgenaam van een bedrijf, zonder de benodigde kennis van zaken. Het overkwam Yentl de Groot en haar broer dit voorjaar,
toen hun vader onverwacht overleed aan een hartstilstand. “We hebben direct allebei onze baan opgezegd. We wilden het als familie oplossen en het bedrijf voortzetten”, vertelt Yentl, die op dat moment werkzaam was
als tandartsassistente. “In principe heeft het bedrijf gewoon doorgedraaid, we zijn zelfs gegroeid. Maar op een gegeven moment moet je strategische beslissingen nemen en wordt het lastiger.”

Lees het hele artikel uit TBM 4 / 2022 hier

TERUG NAAR BERICHTENOVERZICHT

Blijf op de hoogte, ontvang onze nieuwsbrief!

AANMELDEN
CapX Nederland is Value Added Distributeur (VAD) van Private Mobile Networks, zoals Private GSM en Private LTE netwerken, Multi-Access Edge Computing (MEC), cellular IoT en Neutral Host oplossingen.

Contact

CapX Nederland B.V.
Hoogstraat 24
3862 AL Nijkerk
T +31 (0)88 - 227 48 48
info@capxnederland.nl

Bedrijfsgegevens

Op aanvraag voor cliënten