Succesvolle LTE Training voltooid deze week!                                                                                                                                     

6 december 2018

DEZE WEEK HEEFT DE LTE ADVANCED (4G / 5G) TRAINING PLAATSGEVONDEN. 
De techneuten van onze channel partners en enkele consultants zijn door Frank Brouwer een hoop technische informatie rijker over de werking van LTE netwerken en wat de toekomst van 5G ons dadelijk te bieden heeft inclusief de technische verschillen tussen 4G en 5G netwerken en de toepassingsmogelijkheden van Private LTE (PLTE).

De eerste reacties van de kandidaten waren erg positief en we zijn voornemens de cursus volgend jaar opnieuw aan te bieden aan onze relaties.

CapX is van mening dat kennis over de producten en systemen welke door onze channel partners geïntegreerd worden een essentieel onderdeel is om klanten te kunnen adviseren en de juiste oplossing te kunnen bieden in elke gewenste situatie. Opleidingen zijn daarom onderdeel van ons partnerprogramma. 

Heeft u interesse om meer te weten te komen over ons partnerprogramma, opleidingen of in de volgende LTE training? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.

TERUG NAAR BERICHTENOVERZICHT

Blijf op de hoogte, ontvang onze nieuwsbrief!

AANMELDEN
CapX Nederland is Value Added Distributeur (VAD) van Private Mobile Networks, zoals Private GSM en Private LTE netwerken, Multi-Access Edge Computing (MEC), cellular IoT en Neutral Host oplossingen.

Contact

CapX Nederland B.V.
Hoogstraat 24
3862 AL Nijkerk
T +31 (0)88 - 227 48 48
info@capxnederland.nl

Bedrijfsgegevens

Op aanvraag voor cliënten