Over CapX Nederland

Uw distributeur van Private Mobile Networks

CapX Nederland is Value Added Distributeur (VAD) van Private Mobile Networks, zoals Private GSM en Private LTE netwerken, Multi-Access Edge Computing (MEC), Cellular IoT en Neutral Host oplossingen. 

Wij ondersteunen onze channel partners onder andere met opleidingen / training, technische support, verkoop en marketing.Wij leveren zowel soft- als hardware aan geselecteerde channel partners welke in hun eigen marktsegment opereren. Hier bieden zij naast ons portfolio services en systeemintegraties aan. 

Oplossingen welke wij distribueren


De klanten van onze channel partners hebben behoefte aan een business- of mission critical communicatienetwerk voor spraak-, dataverkeer of een combinatie hiervan. Omdat de technologie die wij aanbieden veel mogelijkheden heeft, opereren de channel partners van ons in hun eigen marktsegment waar zij hun klanten en de use cases kennen en begrijpen. 

CapX Nederland kan de eerste stap zijn voor een oplossing voor uw onderneming.  Graag komen wij met u in gesprek en adviseren wij u wat de mogelijkheden zijn en bij welke channel partner u, afhankelijk van de use case, het beste geholpen kan worden.

Blijf op de hoogte, ontvang onze nieuwsbrief!

Aanmelden